Katolici danas proslavljaju Božić, blagdan koji slavi rođenje Isusa Krista. Tim povodom božićnu čestitku svim vjernicima katolicima uputio je Bojan DOmić, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna.

“Božić je najradosniji kršćanski blagdan, na današnji dan slavimo rođenje Isusa Krista. Božić je dan kad je Svemogući Bog postao djetešce pa je Isus zato svenazočni i bliski Bog – Bog dostupan i pristupačan čovjeku. Želim nam svima da u ove svete dane, ali i tijekom čitave godine budemo dostupni i pristupačni, bliski jedni drugima. Snažimo zajedništvo, neka nas i naše eventualne razlike dodatno zbliže. Pomolimo za naše bližnje i pokažimo i ovoga Božića solidarnost jedni prema drugima, posebno prema onima koji su u najvećoj potrebi.

Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama, kao i svi ostali koji slave Božić na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo.

Obilje zdravlja, sreće, ljubavi, mira i uspjeha žele vam ministar Bojan Domić i djelatnici ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Županije Središnja Bosna”, čestitka je resornog ministra Bojana Domića.

  • Post published:25.12.2021.