Odluke donesene na 36. sjednici Vlade KSB na prijedlog Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB

PočetnaObavijestiOdluke donesene na 36. sjednici Vlade KSB na prijedlog Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa je predložilo, a Vlada KSB je, na svojoj 36. sjednici održanoj 7. ožujka 2024. godine, donijela sljedeće odluke:

– Odluka o davanju suglasnosti osnovnim školama za raspisivanje natječaja za popunu radnih mjesta za školsku 2023/24. godinu (OŠ „Kruščica“ Jajce i drugi)
– Odluka o raspodjeli sredstava – oblasti kulture za 2024. godinu. Ovom odlukom izdvajaju se sredstva iz Proračuna Kantona Središnja Bosna za 2024. godinu, namijenjena za oblast kulture u iznosu od 80.700,00 KM. Sredstva će se raspodjeliti sukladno dostavljenom prijedlogu ministarstva.
– Odluka o raspodjeli sredstava – oblasti sporta za 2024. godinu. Ovom odlukom izdvajaju se sredstva iz Kantona Središnja Bosna za 2024. godinu, namijenjena za oblast sporta u iznosu od 65.500,00 KM. Sredstva će se raspodijeliti sukladno dostavljenom prijedlogu ministarstva.

Vlada KSB je na prijedlog Ministarstva financija donijela Odluku o preraspodjeli sredstava u Proračunu KSB za 2024. godinu. Odlukom se dopušta preraspodjela sredstava odobrenih u Proračunu KSB za 2024. godinu između Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa i Srednje strukovne škole „Jajce“. Sredstva u iznosu od 22.300,00 KM sa stavke “Izdatci za nabavu stalnih sredstava osnovnim i srednjim školama“, preraspodjeljuju se i dodjeljuju Srednjoj strukovnoj školi „Jajce“ Jajce na stavku “Nabava opreme“.

Pročitajte još članaka