Obavijest za početak pripremne nastave (za licence)

PočetnaObavijestiObavijest za početak pripremne nastave (za licence)

Obavještavaju se prijavljeni kandidati za stjecanje zvanja instruktora vožnje, da će se ispiti obavljati u zgradi Vlade SBK, Stanična 43 Travnik, kako slijedi:

  • dana 02.10.2019. godine (srijeda) sa početkom u 14:00 sati eliminacioni ispit iz oblasti Poznavanja propisa o sigurnosti prometa na cestama BiH (pismeni dio ispita). Usmeni dio ispita će se obaviti isti dan nakon položenog pismenog dijela ispita. (navedeni termin je dogovoren sa vama nakon obavljene pripremne nastave).
  • Termini ispita iz ostalih oblasti bit će utvrđeni nakon obavljenog eliminacijskog ispita iz Poznavanja propisa o sigurnosti prometa na cestama BiH.
  • Ispit ste dužni prijaviti na posebnom obrascu prijave (svaki dan u prostorijama Odjela za autoškole i vozačke ispite), uz koju se obvezno prilaže i Potvrda o odslušanoj pripremnoj nastavi.

Za sve nejasnoće ili eventualna pitanja za koja trebate odgovore, molimo vas da blagovremeno pošaljete na e-mail adresu Odjela za autoškole i vozačke ispite: mpzkis@bih.net.ba kako bismo Vam blagovremeno mogli dati odgovore na Vaša postavljena pitanja.

S poštovanjem,

Odjel za autoškole i vozačke ispite

Pročitajte još članaka