Ministar Domić uputio čestitku povodom početka nove školske 2021./2022. godine

PočetnaObavijestiMinistar Domić uputio čestitku povodom početka nove školske 2021./2022. godine

Danas započinje nastava u osnovnim i srednjim školama Kantona Središnja Bosna, a tim povodom ministar Bojan Domić uputio je prigodnu poruku i čestitku učenicima i prosvjetnim djelatnicima, u svoje te ime djelatnika Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB.

“Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama, danas započinjemo s novom nastavnom godinom. Vaš povratak u školu, u školske klupe, predstavlja za sve nas, prije svega, nadu i radost, ali i svojevrstan izazov. Ponovno će nam biti potrebno obilje razumijevanja i međusobnog uvažavanje, a iznimno je bitno voditi brigu za zdravlje svakoga od nas.

Posebnu čestitku upućujemo našim prvašićima, koji će po prvi put sjesti u školske klupe. Vjerujemo kako će to za njih biti divan početak jednog prekrasnog životnog razdoblja, a od srca im želimo bezbrižne i sretne školske dane.

Dragi naši prosvjetni djelatnici, iza svih nas je i, još uvijek je, vrlo izazovan period. Prije svega, hvala vam za sve dobro učinjeno u proteklom razdoblju, a i u ovoj školskoj godini pokušajmo svi skupa biti ustrajni u plemenitoj u odgojno-obrazovnoj misiji koja za krajnji ishod ima izvrsnosti, blagostanje i sigurniju budućnost za naše učenike i društvo u cjelini.

Uspješnu školsku 2021./2022. godinu, kao i početak nastave žele vam ministar Bojan Domić i djelatnici ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Županije Središnja Bosna”, čestitka je resornog ministra Bojana Domića.

Pročitajte još članaka