JAJCE: Održan sastanak Organizacijskog odbora manifestacije “Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2020. godinu”

PočetnaObavijestiJAJCE: Održan sastanak Organizacijskog odbora manifestacije “Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2020. godinu”

Danas je u Jajcu održana sjednica Organizacijskog odbora „Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2020. godinu” na kojoj je zaključeno kako će, usprkos svim izazovima i problemima s kojima se sport susretao u protekloj godini, održati u Jajcu.

„Čestitam vam što ste smogli snage i energije, usprkos teškoj godini koja je iza nas, nastaviti kontinuitet održavanja ove manifestacije. Ona je od posebnog značaja za naše mlade sportaše, kojima ovaj izbor predstavlja nagradu za cjelokupan uložen trud, ali i motiv da budu što boji i uspješniji u svojim sportskim aktivnostima“, poručio je resorni ministar i predsjednik Organizacijskog odbora ove manifestacije Bojan Domić.

Na ovogodišnjem izboru bit će proglašeni i nagrađeni najbolji sportaši i sportašice Kantona Središnja Bosna za proteklu godinu.

Članove organizacijskog odbora u ime općine domaćina pozdravio je načelnik Jajca, Edin Hozan. Nazočne je pozdravila i kratki osvrt dala tajnica Sportskog saveza SBK/KSB Amela Lolić, a predsjednik

Sportskog sveza SBK/KSB Mirsad Ibrišimbegović je izrazio svoje zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima. „Zahvaljujem se ministru Domiću i ministarstvu na pruženoj podršci koja nam jako mnogo znači.

Hvala i našim domaćinima u općini Jajce. Posebno sam sretan što ćemo u ovim izazovnim vremenima održavanjem kontinuiteta ove manifestacije poslati snažnu poruku svim sportašima i sportskim kolektivima“, kazao je, između ostalog, Ibrišimbegović.

Kompletan proces provedenih aktivnosti kandidiranja i ocjenjivanja odvijao se sukladno pravilima i propisima. Generalni pokrovitelj manifestacije „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2020. godinu” je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, a generalni sponzor poduzeće „Number 1„ iz Travnika. Po prvi put nagrade će biti osigurane sportašima u svim kategorijama, a osiguran je i on line prijenos manifestacije. Ocjenjivački sud radio je u sastavu Nazif Kahrić – predsjednik, Ivan Frljić – potpredsjednik te članovi

Nusret Baručija, Dženan Mahmutbegović, Marko Lucić, Edhem Ekmeščić i Enes Krajišnik. Predsjednik Kahrić je kazao kako su sve odluke donesene jednoglasno, a naknadno je uvažen i jedan opravdan prigovor. Na današnjem sastanku Organizacijski odbor jednoglasno je potvrdio odluku Ocjenjivačkog suda koji je bio zadužen za izbor najboljih sportaša sukladno propisanim kriterijima.

Manifestacija „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2020. godinu” bit će održana u Jajcu, u petak 5. ožujka 2021. godine, s početkom u 18,00 sati.

Pročitajte još članaka