Čestitka ministra Bojana Domića povodom Svjetskog dana učitelja

PočetnaObavijestiČestitka ministra Bojana Domića povodom Svjetskog dana učitelja

Svjetski dan učitelja obilježava se u više od stotinu zemalja svijeta, pa tako i u Bosni i Hercegovini. Svjetski dan učitelja proglasio je UNESCO 1994. u spomen na isti datum 1966. kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja. Ovaj dan obilježava se se svake godine 5. listopada. a tim povodom danas je prigodnu čestitku uputio ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, Bojan Domić.

“Cijenjene i drage odgojiteljice i odgojitelji, učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, ravnateljice i ravnatelji, stručne suradnice i suradnici, profesorice i profesori, posebno me raduje pozdraviti vas i čestitati vam Svjetski dan učitelja!

Hvala vam što ste doprinijeli da u proteklom razdoblju  zajedno nadvladamo sve izazove s kojima smo bili suočeni, ali i izgradimo još bolji i kvalitetniji obrazovni sustav, na radost svih nas, a posebno budućih naraštaja.

Rad učitelja i nastavnika jedan od najvažnijih za razvoj pojedinca i društva. Povodom ovog značajnog dana, Svjetskog dana učitelja, svim prosvjetnim djelatnicima i uposlenicima, od predškolskih do visokoškolskih ustanova šaljem iskrenu čestitku, ali i zahvalu za vaš predani rad koji osigurava kvalitetniju budućnost i napredak našeg društva”, čestitka je ministra Domića.

Pročitajte još članaka