Čestitka ministra Bojana Domića povodom početka nove školske 2023./2024. godine

PočetnaObavijestiČestitka ministra Bojana Domića povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Nova školska godina započela je danas u osnovnim i srednjim školama Kantona Središnja Bosna. Tim povodom resorni ministar, Bojan Domić, uputio je prigodnu čestitku i poruku učenicima i prosvjetnim djelatnicima.

„Dragi učenici, roditelji, učitelji, nastavnici, profesori, i svi zaposlenici u odgojno-obrazovnim ustanovama Kantona Središnja Bosna, danas je poseban dan, dan kada zajedno koračamo prema novim znanjima, izazovima i mogućnostima. Prolazak kroz vrata škole označava početak još jedne školske godine, ali i početak novih avantura, prijateljstava i iskustava.

S posebnom radošću želim pozdraviti naše prvašiće, one koji danas prvi put koračaju u školske klupe. Neka ovo bude početak divnog putovanja, ispunjenog znanjem, razumijevanjem i rastom. Naša odgovornost je osigurati vam siguran i poticajan okoliš za vaš razvoj.

Dragi prosvjetni djelatnici, želim vam od srca čestitati i zahvaliti za sve napore koje ste uložili u proteklom razdoblju. Vaša predanost i strast prema obrazovanju ključni su za budućnost naše djece i našeg društva. Neka vaša inspiracija i entuzijazam nikada ne izblijede.

Ohrabrujem vas da nastavimo raditi zajedno, da zajedno gradimo izvrsnost i budućnost za naše učenike. Naša djeca su naša najveća vrijednost, i svaki korak koji učinimo kako bismo im pružili bolje obrazovanje i perspektive čini naše društvo jačim.

Svim učenicima, roditeljima, i svim djelatnicima u obrazovanju, želim sretan početak nove školske godine. Neka ovo bude godina učenja, rasta i ostvarenja snova. U osobno, ali i u ime djelatnika Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna, želim vam uspješnu i sretnu 2023./2024. godinu“, čestitka je resornog ministra Bojana Domića. 

Pročitajte još članaka