Čestitka ministra Bojana Domića povodom početka nove školske 2022./2023. godine

PočetnaObavijestiČestitka ministra Bojana Domića povodom početka nove školske 2022./2023. godine

Danas je započela nastava u osnovnim i srednjim školama Kantona Središnja Bosna. Povodom početka nove školse godine ministar Bojan Domić uputio je prigodnu poruku i čestitku učenicima i prosvjetnim djelatnicima.

“Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama, danas započinjemo s novom nastavnom godinom. Želim vas ohrabriti i motivirati da nastavimo predano raditi za dobrobit naše djece i mladih, naše sadašnjosti, ali i naše budućnosti.

Na poseban način želim pozdraviti i čestitati našim prvašićima, koji su danas prvi put sjeli u školske klupe. Neka današnji dan bude početak jednog prekrasnog životnog razdoblja, a mi ćemo nastojati osigurati vam bezbrižne i sretne školske dane.

Dragi naši prosvjetni djelatnici, i ovoga puta ću iskoristiti prigodu čestitati i zahvaliti vam za sve dobro učinjeno u proteklom periodu, ali i pozvati vas da ostanemo ustrajni u plemenitoj u odgojno-obrazovnoj misiji koja za krajnji ishod ima izvrsnosti, blagostanje i sigurniju budućnost za naše učenike i društvo u cjelini.

Svima vama želim sretan početak nastave te uspješnu školsku 2022./2023. godinu, u osobno, ali i u ime djelatnika Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna”, čestitka je resornog ministra Bojana Domića.

Pročitajte još članaka