Božićna čestitka ministra Bojana Domića

PočetnaObavijestiBožićna čestitka ministra Bojana Domića

Katolici danas proslavljaju Božić, blagdan koji slavi rođenje Isusa Krista. Tim povodom božićnu čestitku svim vjernicima katolicima uputio je Bojan DOmić, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna.

“Božić je najradosniji kršćanski blagdan, na današnji dan slavimo rođenje Isusa Krista. Božić je dan kad je Svemogući Bog postao djetešce pa je Isus zato svenazočni i bliski Bog – Bog dostupan i pristupačan čovjeku. Želim nam svima da u ove svete dane, ali i tijekom čitave godine budemo dostupni i pristupačni, bliski jedni drugima. Snažimo zajedništvo, neka nas i naše eventualne razlike dodatno zbliže. Pomolimo za naše bližnje i pokažimo i ovoga Božića solidarnost jedni prema drugima, posebno prema onima koji su u najvećoj potrebi.

Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama, kao i svi ostali koji slave Božić na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo.

Obilje zdravlja, sreće, ljubavi, mira i uspjeha žele vam ministar Bojan Domić i djelatnici ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Županije Središnja Bosna”, čestitka je resornog ministra Bojana Domića.

Pročitajte još članaka