Obavijest za početak ispita - kandidatima za stjecanje licenci

objavljeno 25. rujna 2019. | zadnja promjena 26. rujna 2019.

Obavještavaju se prijavljeni kandidati za stjecanje licenci, da se ispiti planiraju obavljati u zgradi Vlade Kantona Središnja Bosna Ul. Stanična 43 (velika sala II kat) u Travniku, prema rasporedu kako slijedi:

  • dana 04.10.2019. godine (petak) sa početkom u 14:00 sati eliminacioni ispit iz oblasti Poznavanja propisa o sigurnosti prometa na cestama BiH (pismeni dio ispita). Usmeni dio ispita će se obaviti isti dan nakon položenog pismenog dijela ispita. (navedeni termin je dogovoren sa vama nakon obavljene pripremne nastave).
  • dana 7.10.2019. godine, (ponedjeljak) iz oblasti:
  1. Pedagogija (usmeni dio ispita) s početkom u 15:00 sati.
  2. Vožnja u ulozi ispitivača (praktični dio ispita) s početkom u 15 sati (ispit će se obavljati ispred prostorija Odjela za autoškole i vozačke ispite).

       Ispit ste dužni prijaviti na posebnom obrascu prijave (svaki dan u prostorijama Odjela za autoškole i vozačke ispite), uz koju se obvezno prilaže i Potvrda o odslušanoj pripremnoj nastavi.

         Za sve nejasnoće ili eventualna pitanja za koja trebate odgovore, molimo vas da blagovremeno pošaljete na e-mail adresu Odjela za autoškole i vozačke ispite: mpzkis@bih.net.ba kako bismo Vam blagovremeno mogli dati odgovore na Vaša postavljena pitanja.

S poštovanjem,

                                                                        Odjel za autoškole i vozačke ispite